Notify Message
Forums
Page 1
Search
#10139143 Oct 12, 2014 at 06:36 PM · Edited 3 years ago
Officer
96 Posts
Hello my fellow Azerothians!

Prepare to be "wall of text"ed.Nå som patch 6.0 kommer på Onsdag er en lang expansion i ferd med å ta slutt. En expansion som etter min mening har vært fylt med mye bra content både for raiding og generelt sett for spillet. Dette er en expansion der guildet vårt har fått en ny giv, ihvertfall etter det jeg har forstått fra Jornado.


Starten:

Dette har vært min første expansion med Cruel. Jeg spilte som Alliance (latterlig, i know) fra jeg begynte å spille WoW ved release til og med starten av MoP på serveren Ravencrest. Til jeg bestemte meg for å transferre over hadde jeg vært i et random guild uten noen ambisjoner om å raide mer. Men en dag var jeg på besøk hos Tor Henning aka. Netherion i Oslo. Da var Cruel i full gang med tries på Elegon i Mogu'shan Vaults. Når jeg satt å så på det, merket jeg at lysten for å raide kom tilbake. Jeg bestemte meg der og da for å slenge over min nydinga Warlock for å prøve meg som ranged DPS. Jeg hadde spilt Warrior fra release, så det var en stor omveltning å gå over til en ny server samtidig som å lære seg en helt ny klasse. Men det at Cruel var fylt med real life venner hjalp veldig. Samtidig så er guildet som vi alle vet fylt med hyggelige mennesker, så det fungerte helt perfekt! Jeg har ikke angret ett eneste sekund på at jeg tok med meg karakterene mine over til Kazzak og til den andre siden av kampen vi kjemper in game.

Men er det en ting jeg savner med å være Alliance så er det hvor badass jeg warrioren min så ut som Gnome.
Fortsettelsen:

Det hele startet med raidet Mogu'shan Vaults. Jeg var som sagt ikke med fra starten så har derfor lite info her, men screenshotet som følger her er en pekepinn på hvordan første raidet gikk:Dette var jo selvfølgelig bare første kvelden, og alt ble cleara etterhvert. Under denne perioden var det flere raid som overlappet og tiden gikk med på å cleare de forskjellige raidene istedenfor å fokusere på heroic. Vi fikk dog ned 2 bosser i Heroic ved en senere anledning.

HoF var neste raid ut. Mantid-helvete var løs for fullt. Dette raidet holdt på å knekke noen av våres mest rutinerte raidere. Spør Amro om han vil være med å drepe Amber-shaper Un'sok og han vil spy av foraktelse. HoF var til tross for all irritasjonen et raid med mange gøye fights. Amber-shaper var etter min mening en av disse. Mye irritasjon ble til slutt glede og vi clearet også dette raidet.

Amros verste mareritt ble beseiret:


Fitta døde tilslutt... Hvis ikke du tar den referansen, se kill-videoen:


Neste raid var Terrace Of Endless Spring. Dette var som kjent et slags fillerraid for å gjøre ventetiden til neste tier litt bedre. Protectors kunne man gjøre på forskjellige måter. Vi gjorde den på "elite"-måten som regel og fikk bedre loot av det. Tsulong var en morro fight for healerne. Lei Shi kan vel sies å være en av de mest irriterende bossene denne expansionen. Hver gang hun gjemte seg, døde jeg litt inni meg. Sha Of Fear var en ypperlig end-boss. Har kun ett screenshot fra dette raidet.Neste raid ut var Throne Of Thunder. Mange bra fights i dette raidet også. Vi sleit lenge på Horridon, men han falt til vreden av Cruel til slutt. Horridon er nok en av de bossene vi har whipet mest på denne expansionen. Dark Animus er for meg en av de kuleste fightsa i MoP og Lei Shen var også en meget kul fight. Vi clearet også dette raidet, men vi fikk bare drept Lei Shen en eneste gang. Vi tok ingen bosser på heroic i ToT når contentet var current, men vi fikk prøvd oss etterhvert.

Horridon i sin vante posisjon:


Barggokk krever og får oppmerksomhet:


Lei Shen død, men ikke glemt:


Siste raid ut dette tieret var selvfølgelig Siege Of Orgrimmar. Nå skulle vi endelig drepe jævelen som har skapt alt kaoset i Azeroth den siste tiden. Her fikk vi inn nytt blod og gikk i gang med stor giv. Bossene falt som fluer. Vi hadde selvfølgelig noen bosser som var veldig vanskelige. Thok gir meg enda mareritt og Dark Shamans kan ta seg en bolle. Vi hadde såpass mange aktive raidere og social members på dette tidspunktet at vi også fikk clearet på 25-mann. En stor prestasjon for Cruel som guild.

Dette var også det første tieret der vi virkelig fikk raidet Heroic. Dette er vi officers veldig fornøyd med. Selv om målet var å drepe Garrosh og vi ikke fikk til det, så er det å få raidet Heroic i den skalaen vi har gjort, veldig bra. Siegecrafter Blackfuse viste seg å være en for stor utfordring så kort tid før neste expansion.

10-mann kill:


25-mann kill:


Dark Shamans fikk smake:


Jævelen har fått som fortjent:


Vår trofaste bear-tank, Jornado, drepte nettopp de siste prosentene på Galakras alene:Konklusjonen:

Dette har altså vært en meget hendelsesrik expansion. Jeg var litt i tvil før MoP kom ut, men Blizzard leverte som de alltid gjør. Nye folk har kommet inn, mens noen har takket for seg. Slik er det i en expansion-syklus. Utviklingen vi har hatt fra starten til nå har vært veldig bra og jeg tror det kommer bare til å bli bedre.


Fremtiden:

Så nå som Warlords Of Draenor kun er en måned unna, så må vi se litt på fremtiden. Vi officers ser VELDIG positivt på neste expansion. Vi har diskutert mye og kommet frem til mye nyttig. Ved at raids nå er flex (forruten Mythic) så har vi nå muligheten til å la flere prøve seg som raiders hvis de har lyst. Vi er ikke lenger låst til 10-mann og det er bra. Men det skal også sies at til tross for dette så krever vi at raiders er klarere enn noen gang. Vi vil begynne å stille strengere krav til hva raiders kan og ikke kan gjøre. Dette tror vi vil styrke vår utvikling som guild og være med på å gjøre raidinga til en hyggeligere og mer smertefri opplevelse!

Jeg, Jonas og Beerfizt har tenkt å spille fra WoD-release og hele helga deretter. Det skal også arrangeres lan i Oslo hvor blandt andre Notrik, Erzilas og Aif skal bure på. Så vi kommer til å ha fullt hus på Mumble hele tia. Vi vil prøve å komme oss opp til level 100 så fort som mulig så vi kan starte forberedelsene til raidene vi står forran, så det er bare å joine oss på Mumble og in game. Da kan vi skape en liten guild-event ut av WoD-releasen.


Så med det vil jeg takke for meg. Det blir kanskje litt mer oppramsing med slike poster enn en skulle håpe, så noe info kan vel ha falt bort. Det er bare å kommentere under om det er noen historier du vil dele fra MoP.


FOR THE HORDE!


Mvh,
Aleksander aka. Aarokku
Main: Aarokku (Affliction Warlock)


Alts: Youso (Elemental Shaman) | Kjobben (Gladiator Warrior) | Chåbben (Survival Hunter | Kjobbzor (Assassination Rogue) | Souryo (Windwalker Monk)
+0
Page 1